NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTOLAJM/ Sara Hoxha mami për herë të dytë, djali vjen në jetë para kohe…me emrin e qytetit ku u ngjiz…

Sara Hoxha është bërë nënë për herë të dytë, ku ka sjellë në jetë një tjetër djalë pas Londonit. Sara përsëri e solli në jetë përpara kohe vogëlushin e saj, edhe pse në një peshë shumë të mirë, ndryshe nga Londoni, i cili lindi nën peshë.

Pas Londrës, ku ata u frymëzuan për emrin e djalit të parë, kësaj rradhe dyshja zgjodhi qytetin e Romës dhe vogëlushi u pagëzua me emrin Roman.


Sara përsëri e solli në jetë përpara kohe vogëlushin e saj, edhe pse në një peshë shumë të mirë, ndryshe nga Londoni, i cili lindi nën peshë.

“Çmendurisht në dashuri me Roman-in tonë, i lindur dje më 11 tetor 2019. Më herët sesa pritej por megjithatë 2.9 kg gëzim i pastër”, ka shkruar Sara krahas fotos së ëmbël.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media