ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

FOTOLAJM/ Rradhë para ambasadave në Tiranë, rikthehet viti 1990 në Shqipëri…

Në ambasadat e vendeve perëndimore në Tiranë ka ende radhë pritje njësoj së në vitet ’90. Shqiptarët po ikin nga sytë këmbët për shkak të mungesës së shpresës, keqqeverisjes dhe korrupsionit. Fotot që shihni më poshtë janë shkrepur sot pranë ambasadës gjermane në Tiranë. Dhjetra të rinj po presin në radhë për viza pune drejt Gjermanisë.

Loading...

Është pak a shumë e njëjta situatë cdo ditë. 5 vitet e fundit është rritur numri i atyre që janë larguar nga vendi. Të gjitha sondazhet e organizatave vendase dhe të huaja kanë nxjerrë se në masë të madhe shqiptarët duan të largohen në emigracion për një jetë më të mirë.

 

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.