FOTOLAJM/ Një zemër me qirinj të ndezur dhe flamuri kuqezi në mes, në Milano solidarizim shqiptar…

Edhe në Milano, në sheshin “Piazza Duomo” janë ndezur qirinj në shenjë solidarizimi për viktimat e tërmetit të së martës më 26 nëntorit 2019. Me zemrën e ndërtuar nga qirinjtë dhe në mes të flamurin shqiptar, dhjetëra njerëz janë solidarizuar me Shqipërinë.

 ABCOM ║ VODAFONE