FOTOLAJM – “Mos ndërhyni në asgjë në Kushtetutë…”, Meta huazon nga presidenti amerikan dhe paralajmëron…

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta e ka filluar diten me nje mesazh te forte, duke i qendruar deklaratave te qarta qe ka bere, se Kushtetuta nuk duhet te preket.


“Mos ndërhyni në asgjë në Kushtetutë. Ajo duhet të ruhet, sepse është e vetmja mbrojtje e lirive tona.”, është masazhi që ka përcjellë kreu i shtetit.

Ai i është referuar një shprehje të njohur të ish- presidentit të SHBA- së Abraham Lincoln. Madje Meta ka paraqitur edhe një foto të LIncoln, të cilit mesa duket i ka huazuar shprehjen që gjen vend në kontekstin aktual shqiptar.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania