FOTOLAJM/ Hajdarit “i del punë” edhe me faqen humoristike: Ore dini te lexoni ju? Hajde hajde #fakenews

Deputetja demorkate, Rudina Hajdari, me deklaratën e saj të bërë pas dështimit të Shqipërisë për të hapur negociata është bërë meme. Faqja satirike Brryli Brodway, ka publikuar një meme me Rudina Hajdarin, duke e cituar atë të ketë thënë: Qeveria duhet të hartojë një plan të detajuar masash për shqetësimet e BE.

Kaq ka mjaftuar dhe Rudina Hajdari ka reaguar për memen e saj duke komentuar tek kjo faqe. “Ore dini të lexoni ju?”, ka qenë reagimi i deputetes që ka marrë një përgjigje dhe nga Brryli të ciilët e kanë ironizuar sërish, percjell dosja.


Rudina Hajdari: Ore dini te lexoni ju? Hajde hajde #fakenews

Brryli Brodway: Po zonja “opozitare”, lexojme dhe kendojme me mire se ju.

SONDAZHI NË SHKODRAWEB, JEPNI OPINIONIN TUAJ:

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media