NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTOLAJM – Gazetarja e njohur bëhet nënë për herë të parë, emri i veçantë që ka zgjedhur për të birin…

Gazetarja e njohur Anila Basha është bërë nënë për herë të parë. Kolegia Basha ka zgjedhur një emër mjaft të veçantë për të birin. Ajo ka vendosur ta quajë djalin Aris, në kujtim të të atit Aristotel, me të cilin ajo ka patur një lidhje mjaft të fortë.

Aris ka ardhur në jetë ditën e sotme, duke i falur Anilës emocione të papërshkrueshme. Deri në orët e fundit të shtatzënisë ajo ka qenë në krye te detyrës, duke raportuar dhe tashmë po shijon çastet e para me birin e saj. Stafi i ShkodraWeb Media i uron jetë të gjatë Arisit të vogël dhe koleges Basha.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media