NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTOLAJM/ Djali i miliarderit Soros në Tiranë, Alex takohet me Ramën dhe poston foton me shënimin…

Kryeministri Edi Rama është takuar pasditen e sotme në Tiranë me djalin e miliarderit George Soros, Alex Soros, i cili ndodhet për një vizitë në Shqipëri. Vetë Soros ka publikuar një foto me kryeministrin Edi Rama në rrjetin e tij social Instagram.

Selfie me Edin! E mrekullueshme për t’u rikthyer në Shqipërinë e bukur dhe për t’u takuar me Kryeministrin Edi Rama në lidhje me perspektivat për rajonin, përparimin ekonomik dhe zhvillim gjithëpërfshirës. EdiRama tirana”, shkruan Alex Soros krah fotos me Ramën.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media