FOTOLAJM – Bashkëshortja humbi në lindje një nga binjakët, Cristiano Ronaldo prezanton vajzën e sapolindur…

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodríguez kanë kaluar në moment të vështirë. Pasi kanë humbur një nga binjakët, megjithatë, e kanë gjetur forcën për të falënderuar për mbështetjen. Së bashku me falënderimin, na kanë prezantuar edhe me vajzën e vogël, që tashmë është pjesë e një familjeje të madhe.

“Shtëpi e ëmbla shtëpi. Gio dhe vajza jonë e vogël janë më në fund me ne. Duam t’i falënderojmë të gjithë për fjalët dhe gjestet e mira. Mbështetja juaj është shumë e rëndësishme dhe ne të gjithë ndjejmë dashurinë dhe respektin që keni për familjen tonë.


Tani është koha të jemi mirënjohës për jetën që sapo kemi marrë në këtë botë”, ka shkruar Ronaldo.