NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTOLAJM – Aktori i madh shqiptar në karrige me rrota, mësohet arsyeja dhe gjendja shendetësore

Mjeshtri i madh, Mirush Kabashi sapo ka përfunduar radiotérapinë. Aktori i mirënjohur, prej dy vitesh vuan nga një sëmúndje e rëndë dhe vazhdimisht ka bërë përpjekje të mëdha për shëndetin e tij.


Ndërkaq, kjo është një foto nga spitali, postuar fill pas mbarimit të radiotérapisë. Mirush Kabashi shfaqet në karrige me rrota por i buzëqeshur dhe plot jetë. Ai festoi një muaj më parë 72 vjetorin e lindjes dhe ne i urojmë sa më shumë shëndet kësaj ikone të skenës dhe filmit.