ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

FOTO/ Vllaznia merr edhe një trofe tjetër në çiklizëm, podiumi “ngjyroset” kuqeblu…

Çiklistet e Vllaznise fitojne nje tjeter trofe: ate te Turit te Shqiperise per Juniore. Por jo vetem kaq. Ata kane dominuar edhe ne garat e zhvilluara per te rriturit por edhe per kadetet.

Federata Shqiptare e Çiklizmit e ka zhvilluar per tre dite me rradhe kete aktivitet duke zgjedhur qytetin e Elbasanit si pikenisje dhe mberritje te tij me destinacione te ndryshme çdo dite.

Etapa e fundit ka qene ajo e zhvilluar sot me itinerar Elbasan- Gramsh- Elbasan dhe ajo çfare eshte konstatuar,ka qene nje dominim absolut i çiklisteve te Vllaznise. Pese prej tyre jane shkeputur nga grupi dhe bashke me ta ka qene edhe nje çiklist i Elbasanit dhe ata kane pedaluar te vetem deri ne mberritje duke dominuar ne te gjitha grupmoshat.

Ne perfundim te aktivitetit Federata ka ndare diplomat dhe kupat per fituesit e secilet prej tre etapave dhe siç mund ta shikoni edhe me poshte, çiklistet e Vllaznise kane dominuar ne te gjitha grupmoshat dhe jo me kot jane vleresuar edhe si ekipi me i mire edhe i ketij aktiviteti.

Dita e parë

Kadetë

2. Mateo Balaj

Junior

1. Gjergj Zefi

2. Defrim Dholla

Të rritur

1. Astrit Kronaj

2. Bruno Kola

Dita e dytë

Kadetë

1. Mateo Balaj

2. Servet Kastrati

Junior

3. Gjergj Zefi

Të rritur:

2. Astrit Kronaj

3. Marçelo Kola

Etapa 3

Kadetë

2. Servet Kastrati

Junior:

1. Defrim Dholla

2. Gjergj Zefi

Të rritur

1. Bruno Kola

2. Astrit Kronaj

3. Marçelo Kol

Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.