FOTO – Vatër zjarri në fshatin Oblikë të Shkodrës, banorët thonë se është e qëllimshme…

Një zjarr ka përfshirë kodrat në fshatin Oblikë, Njësia Administrative Ana e Malit në Shkodër. Përhapja e zjarrit ka rrezikuar disa banesa aty pranë, por falë ndërhyrjes së shpejtë të forcave zjarrfikëse të Shkodres është bërë i mundur neutralizimi i flakëve dhe shuarja e tyre, raporton RealitetiPost.


Banorët aty pranë shprehen se kjo mund të jetë një zjarrvënie e qëllimshme.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania

Banka Credins