NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTO – “Udhëtimi i fundit drejt shtëpisë”, pamje të trishta në mediat italiane të makinave funerale me shqiptarë

Mediat italiane kanë publikuar disa foto nga porti i Barit, ku shihen makina funeralesh në radhë për tu imbarkuar në traget. Në këto makina funeralesh thuhet se ka shtetas shqiptarë që kanë humbur jetën në Itali për shkak të korona virusit.

Në fotot e publikuara shihet se makinat janë me targa shqiptare. “Antenna Sud” raporton se pamjet janë realizuar para dy ditëve në portin e Barit nga fotografi Francesco Saccente.


“Korona virus, udhëtimi i fundit drejt shtëpisë”, kështu i kanë përshkruar fotot mediat italiane, duke shtuar se ky është kthimi i trishtuar në vendin e tyre.

“Këtu në Itali kishin gjetur punë, kishin realizuar një ëndërr. Sonte nga porti i Barit pamjet dramatike të makinave funerale me shtetas shqiptarë vik tima të pandemisë. Ata do të ngjiten në tragetin Marina drejt Durrësit për lamtumirën e fundit. Foto: Francesco Saccente” shkruan media italine.

Ndërkohë që në foto janë disa makina me vik tima, nuk ka ende një shifër zyrtare se sa shqiptarë janë prekur nga Co vid-19 në Itali dhe sa kanë humbur jetën.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media