NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTO/ Transformohet fituesja e “Eurovision 2014”, Conchita ruan mjekrën por…

Ajo bëri një botë të fliste për të, pamjen e saj dhe atë që pëfaqësonte. E njohur për të gjithë si Conchita Wurst, këngëtarja transgjinore rrëmbeu fitoren e Eurovizion në vitin 2014. Këngëtarja me zërin potent u shfaq veshur me fustan, flokë të gjata por pa hequr dorë nga mjekra e saj.

Conchita ka vendosur të ndryshojë pamjen dhe ka prerë flokët fare shkurt. Postimi i saj në rrjetet socale tërhoqi vëmenjen e të gjithëve. Transgjinorja thuajse nuk njihet me ndryshimin e befasishëm.


Ndërsa hoqi dorë nga flokët e gjata, duket se këngëtarja nuk ka në plan të heqë mjekrën e saj. Conchita Wrust ka treguar se ky ndryshim vjen pasi në të ardhmen do ta vazhdojë me emrin e tij të vërtetë, Thomas Neuwirth.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!