FOTO/ Shkolla “3 dhjetori” feston ditën e personave me aftësi ndryshe…

3 Dhjetori festohet ne te gjithe boten si dita e personave me aftesi ndryshe. Per kete kategori, ne Shkoder funksionon prej vitesh nje shkolle speciale pikerisht me emrin “3 Dhjetori”. Eshte nje institucion qe ka dhene kontribut te qenesishem ne integrimin e femijeve permes aktiviteteve te ndryshme kulturore, sportive dhe argetuese.

Nje i tille eshte organizuar sot, ku femijet e kesaj shkolle kenduan, recituan dhe kercyen se bashku. Mes nxenesve ishte edhe kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi.

Kjo kategori sociale ka nevoje per mbeshtetje por edhe per integrim me te vecantat qe ka. Ishte pikerisht ky mesazhi qe percolli edhe aktiviteti i sotem ne shkollen “3 Dhjetori” ne Shkoder.