FOTO – “Shkodranët do ndëshkojnë me votë keqeverisjen Rama dhe manekinet e trukuara”, Bardh Spahia takime tek zona e ish- Fermentimit

“Shkodranët do të ndëshkojnë me votë keqeverisjen Rama dhe manekinet e trukuara”, ka qenë ky mesazhi që Bardh Spahia i “Shtëpia e Lirisë” ka marrë nga takimet dhe bashkëbisedimet me banorë të zonës së ish- fermentimit në qytetin e Shkodrës.

Në një publikim në Facebook, shoqëruar me foto nga takimet, Spahia nënvizon se këta banorë i janë bashkuar “Fitores tonë të madhe të përbashkët”. Më poshtë, publikimi në Facebook i Barsh Sphia të koalicionit “Shtëpia e Lirisë” për Bashkinë e Shkodrës.


PUBLIKIMI I BARDH SPAHISË NË FACEBOOK

Banorët e zonës së ish- Fermentimit në qytetin e Shkodrës i janë bashkuar tashmë Fitores tonë të madhe të përbashkët! 6 Marsi është dita kur shkodranët do të ndëshkojnë me votë keqeverisjen Rama dhe manekinet e trukuara!

#voto2
#votoshtëpiaelirisë
#BardhSpahia
💙 Për Shkodrën, të gjithë bashkë! ✌🏻
#Shpresë #Ndryshim #Fitore