FOTO/ Rreziku i rënies së Vllaznisë nga Superliga, protestë para Bashkisë Shkodër

Dhjetra persona janë tubuar sot para Bashkisë Shkodër për të shprehur protestën e tyre për rrezikun e rënies nga Superliga të Vllaznisë. Disa nga ptotestuesit kanë folur për mediat e pranishme, ndërsa në kor të gjithë bashkë kanë hedhur akuza, sharje e fyerje për Bashkinë, Klubin, futbollistët, trajnerët e me rradhë. Në disa raste, fjalori i përdorur ishte mjaft i rëndë dhe aspak i përshtatshëm për një orar dhe vend publik, ku kalonin shumë qytetarë

Më pas, në vijm të Bashkisë janë hedhur fishekzjarre dhe shashka, topa letër higjenike dhe vezë. Policia e Shtetit ka monitoruar nga afër protestën, ndërsa nuk ka informacion nëse kishte leje për organizimin e saj ose jo.

Pasi kanë protestuar disa minuta, sheshi ka mbetur në dorën e pastrueseve, të cilat kanë nisur një punë suplementare për sot. Më poshtë, foto të protestës nga fotografi Fatjon KRAJA.