FOTO/ Proteste para Kuvendit, ish- te persekutuarit kunder Gramoz Rucit ne krye te Kuvendit

Shoqata Antikomuniste dhe ish-të Përndjekurit vijojnë protestën para Kuvendit duke kundërshtuar Gramoz Ruçin në krye të parlamentit. Nuk kanë munguar edhe konfrontimet me policinë, ndërsa të gatishmëri është një numër i konsiderueshëm efektivësh.
Kryetari i Shoqatës Antikomuniste dhe ish-të Përndjekurve, Nebil Cika deklaroi se “Kundërshtojmë zgjedhjen e Gramoz Rucit në parlament dhe qeveri. Ruci është ministri i fundit i Brendshëm i komunizmit.
Ne nuk mund ta pranojmë këtë poshtërim, edhe gjithë shqiptarët duhet të bashkohen me ne sot.
Njerëzit po mblidhen, kemi pak probleme me policinë, që kërkon ta lerë të qetë ish-shefin e ministrisë së Brendshme.
Këta janë njerëz me precedent penal, nëse u jepet forca, mund ta përdorin sërish” deklaroi ai. /shqiptarja.com/