FOTO – Përcillen në banesën e fundit Lindita dhe Vetoni, çifti i të rinjve shqiptarë në Australi…

Miq, të afërm e familjarë janë mbledhur sot për të bërë homazhet dhje nderimet e fundit për Veton dhe Lindita Musai, dy të rinjtë që sapo kishin festuar përvjetorin e parë të martesës kur u vr.anë më 31 dhjetori në mënyrë tragjike në shtëpinë e tyre në Parkville.

Mediat e huaja kanë publikuar foto të dhimbshme të momenteve gjatë ceremonisë së homazheve në Carlton North.


Osman Shaptafaj qëzlloi me ar.më vajzën e tij Lindita Musai 25 vjeç dhe dhëndrin Veton Musai 29 vjeç. E bija humbi jetën në vend, ndërsa dhëndri disa orë më vonë në spital. Vete autori ndodhet ne gjendje kritike ne spital, pasi qe.lloi veten pas kr.imit. Deshmia e tij pritet te hedhe drite mbi motivin e kesaj ngjarje te rende.

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media