Foto/ Pamja e makinave pas aksidentit te rende ne hyrje te Bajzes

Pamjet e makinave pas perplasjes falate ne hyrje te Bajzes, dikur kryeqender e komunes se Kastratit, tregon impaktin e forte qe kane patur dy mjetet. Fotot e publikuara nga Balkanweb, japin nje ide edhe te asaj cfare ka sjelle edhe plagosjen e rende te dy personave, te cilet tashme ndodhen ne Spitalin Rajonal te Shkodres dhe sipas gjasave, do te jete e nevojshme te dergohen per trajtim me te specializuar ne kryeqytet. Po ju percjellim keto foto bashke me mesazhin: Jeta eshte e shtrenjte, per ju dhe te afermit juaj! /ShkodraWeb/