FOTO – Mundësi të reja bashkëpunimi të Bashkisë Shkodër me Fondin Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit…

Kryetari i Bashkisë Shkodër Bardh Spahia zhvilloi sot një takim pune me përfaqësues të AADF – Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit, ku diskutuam rreth mundësive të reja të bashkëpunimit.

AADF është një nga partnerët më të rëndësishëm të Bashkisë Shkodër, me projekte që kanë pasur impakt të qënësishëm në zhvillimin e ekonomisë së qëndrueshme në qytet, përmes krijimit të zonës BID.


Gjatë takimit u evidentuan mundësitë e reja për zhvillimin e një ekonomie të qëndrueshme në Shkodër. Fushat prioritare të bashkëpunimit janë:

Arsimi për zhvillim të qëndrueshëm, sipërmarrja dhe zhvillimi i lidershipit si dhe mbështetja e turizmit kulturor dhe eko-turizmit.