ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

FOTO/ “Mos rezervoni biletën e avionit nëse…”, Ambasada Amerikane ka një njoftim për ata që duan të aplikojnë për vizë turistike…

Nëse dëshironi të aplikoni për një vizë turistike, ambasada amerikane ka një njoftim për ju. Në një postim të bërë në faqen zyrtare të Facebook, “Pyet Anën” ju sugjeron që të planifikoni të aplikoni herët dhe të mos e prisni biletën e avionit nëse ende nuk e keni marrë vizën.

Loading...

Po aplikoni për vizë turistike? Lutemi planifikoni të aplikoni herët dhe mos e rezervoni biletën e avionit derisa të keni marrë vizën tuaj.”, njofton ambasada.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.