FOTO/ Ministrja e Arsimit një nuse e pazakontë në ditën e dasmës së saj, në vend të fustanit të bardhë ajo vishet me…

Një nuse krejtësisht e pazakontë. Nëse të gjitha vajzat ëndërrojnë fustanin e bardhë dhe një dasmë me qindra të ftuar, ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini ka zgjedhur krejtësisht të kundërtën.

Ministrja Shahini ka organizuar një ceremoni dasme, shumë të thjeshtë, me shumë pak persona të ftuar e ndërsa jo pak habi ka bërë fakti se në këtë ditë të veçantë, ministrja ka veshur një fustan të zi.

Besa Shahini lidhi kurorë me politikanin Dardan Molliqaj më 4 prill në gjendjen civile të Prishtinës.

Loading...