FOTO/ Lulzim dhe Aurela Basha në avion drejt Holandës, këtë herë “lajm” bën bashkëshortja e liderit të PD- së…

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka një jetë të ndarë mes Holandës ku ndodhet bashkëshortja me fëmijët e tij dhe Shqipërisë. Pothuajse çdo javë ai udhëton drejt Holandës, por kësaj here vëmendje ka marrë bashkëshortja e tij, Aurela.

Ajo shfaqet “për shtatë palë qejfe” me kembet te ngritura e te mbeshtetura në avion teksa po lexon një libër, e ndërsa Basha është i fokusuar në celular.