FOTO – “Lojna Popullore Fest 2020”, Shiroka epiqendër e edicionit të 13- të të këtij festivalin unikal…

Bashkia Shkodër dhe organizata The Door në kuadër të metodologjisë Reload organizuan “Lojna Popullore Fest” edicioni 13- të, në pikën turistike të Shirokës.


Nga qyteti, trupat pjesëmarrëse janë grumbulluar në sheshin e Shirokës, duke krijuar një atmosferë festive me përformanca muzikore dhe valle gjatë lëvizjes.

Në skenën e ngritur enkas për lojnat popullore në qendër të Shirokës, kanë përformuar trupat pjesëmarrëse në këtë event. Në mbyllje, për fituesit e “Lojna Popullore Fest” janë ndarë edhe çmimet.

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel
ShkodraWeb Marketing