FOTO – “Kush jep informacion, merr 5 milion lekë”, policia publikon foton e hajdutit të rrezikshëm dhe kërkon…

Ky person që shihni në foto konsiderohet si hajdut, vjedhës i rrezikshëm. Ai është ende i lirë dhe kërkohet ndihma e qytetarëve për ta kapur.


Personi në fjalë është denoncuar në polici nga ana e qytetarëve. Kushdo që do mund të japë informacionin për të ndaluar do të ketë shpërblim prej 500.000 lekësh.

Të gjithë ata që kanë informacion mund të kontaktojnë në numrin 0694392007.

© ShkodraWeb Media - Të gjitha materialet në këtë faqe mund të përdoren nga media të tjera, duke përmendur emrin e burimit të informacionit nga janë marrë.

ShkodraWeb Channel