NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTO – Kisha Orthodhokse e Shkodrës ndihmën 30 familje në nevojë nga situata e pandemisë në vend…

Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqiperise me ne krye Kryepiskopin Anastas ne kete kohe te veshtire qe po kalon vendi yne dhe mbare bota me Co vid -19 , sot ndihmoi rreth 30 familje ne nevoje ne qytetin e Shkodres. Ndihma e dhene nga Fortlumturia e tij Kryepiskopi Anastas nuk ishte thjesht vetem per qytetaret dhe besimtaret Orthodhks te Shkodres por ishte per te gjithe njerezit ne nevoje pa dallim fetar.


Kisha Orthodhokse do jete gjithmone prane njerezve ne nevoje. Me bekimin e Zotit do ta kalojme dhe kete moment te veshtire, sepse dashuria e Perendise dhe forca e tij eshte shume me e madhe se nje virus. Bekimin e Zotit. /Publikuar në Facebook nga Kisha Orthodhokse “Lindja e Krishtit” Shkoder/

Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! ABONOHU tani!