FOTO – “Kirasi, mbështetje e fortë për demokracinë që në 1990- ën”, Bardh Spahia vijon takimet me zgjedhësit…

Kandidati për kryetar i Bashkisë Shkodër Bardh Spahia, vazhdon takimet me qytetarët. Ditën e sotme, Spahia ka takuar dhe ka bashkëbiseduar me banorë të lagjes “Kiras” në qytetin e Shkodrës. “Të gjithë bashkë fitojmë përballë çdo sfide”, ka qenë mesazhi i Bardh Spahisë, i shpërndarë në faqen e tij zyrtare në Facebook, duke e shoqëruar me foto nga takimi me qytetarët

PUBLIKIMI I BARDH SPAHIA NË FACEBOOK


✌🏻💙 Kirasi në çdo kohë ka qenë dhe mbetet mbështetje e fortë për demokracinë, që në vitin 1990. Në çdo bashkëbisedim me kirasianët, ndjen mbështetje dhe përkrahje. Kemi bërë dhe do të vazhdojmë të bëjmë më shumë për këtë lagje të qytetit tonë. Të gjithë bashkë 🤝fitojmë përballë çdo sfide! ✅

#BardhSpahiaPërShkodrën
#Shpresë #Ndryshim #Fitore