Foto/ Keshilltari i Bashkise Shkoder gjen arsyen e ngadalesimit te proceseve integruese..

Eshte nje nga keshilltaret me aktive te Keshillit te Bashkise Shkoder. Flet me kompetence per shume ceshtje qe i interesojne shkodraneve, por sot duket se ka tejkaluar veteveten. Fatlum Nurja ka zbuluar se pse ngadalesohen apo ngecin proceset integruese te vendit tone ne BE. Madje, opinionin e tij Nurja e ka bashkendare me miqte ne Facebook: “Nqs ka ndonje arsye madhore qe sjell ngadalsimin apo ngecjen e Proceseve Integruese me BE-ne ajo eshte… Lloji i Muzikes qe behet/luhet ne Velipoje…”, shkruan Nurja. Sigurisht, eshte nje status me humor i keshilltarit te FRD-se, i cili mesa duket po pushon ne Velipoje dhe eshte “i denuar” te degjoje nje lloj te caktuar muzike, qe per hir te realitetit, nuk i pelqen shume personave, pervec Fatlumit. /ShkodraWeb/