FOTO – “Janë frymëzimi im i përhershëm”, Bardh Spahia i “Shtëpia e Lirisë” kafe “pa protokoll” me të rinjtë

Bardh Spahia ka zhvilluar bashkëbisedimin e radhës me një grup të rinjsh shkodranë. Përmes një publikimi në Facebook, të shoqrëuar edhe me foto, Spahia përcjell mesazhin e qartë se “Të rinjtë janë frymëzimi im i përhershëm#.

Jo vetëm kaq. Ai jep sinjale të forta se pikrësisht të rinjtë do të jenë edhe pjesë e “skuadrës fituese që do të qeverisë bashkinë pas 6 marsit”. Më poshtë, publikimi në Facebook i Bardh Spahia i “Shtëpia e Lirisë” për Shkodrën.


PUBLIKIMI I BARDH SPAHISË

Janë të drejtëpërdrejtë, e duan Shkodrën dhe zhvillimin e saj, të gatshëm të japin kontribut si pjesë e skuadrës fituese që do të qeverisë bashkinë pas 6 marsit.

Të rinjtë janë frymëzimi im i përhershëm!

#voto2
#BardhSpahia

#shtëpiaelirisë
#Shpresë #Ndryshim #Fitore