FOTO – Hakerat iranianë publikojnë e- mail- et e ish- drejtorit Gledis Nano, Rama tha se nuk ka patur rrjedhje informacioni

Faqja e hakerave iranianë ka publikuar disa prej email-eve të ish kreut të policisë së Shtetit, Gledis Nano. Në dokumentet e publikuara nga hakerët jepen të dhëna mbi familjen e Gledis Nanos si dhe hyrje-daljet e tij në vend nga ajri dhe nga toka.

Po ashtu është publikuar numri i pasaportës së Gledis Nanos dhe numrat e tij të telefonit.


Ky veprim nga hakerat vjen së fundmi pasi kryeministri Edi Rama deklaroi se nuk kishte asnjë lloj rrjedhje serioze të dhënash.