FOTO – Fillimi i sezonit në Bashkinë e Shkodrës, pastrohet territori në pikën turistike të Shirokës dhe Zogajve…

Shiroka dhe Zogaj janë dy nga pikat turistike të shkodranëve dhe vizitoëve vendas e të huaj që vijnë në Shkodër. Me nisjen e stinës së ngrohtë dhe sezonit turistik, fluksi i vizitorëve shtohet.

Bashkia e Shkodrës ka realizuar sot pastrimin e këtyre dy zonave, duke evaduar jo vetëm mbetjet urbane por edhe të tjera që Liqeni i Shkodrës sjell gjatë dimrit.


Bashkia e Shkodrës kërkon bashkëpunimin e bizneseve dhe banorëve të zonës, vizitotëve vendas dhe të huaj, të mbajnë pastër mjedisin. Kështu i bëjmë sherbimin më të mirë turizmit dhe zhvillimit të zonës dhe Shkodrës.