FOTO – Është zhdukur prej më shumë se 24 orëve, familjarët japin alarmin në polici për 53 vjeçaren…

Një 53-vjeçare nga Tirana prej 24 orësh rezulton e zhdukur. Familjarët të alarmuar, pasi kanë kontrolluar dhe pyetur të afërmit, kanë bërë denoncimin sot në polici. Bëhet fjalë për zonjën në foto, Flora Turmalaj, e cila është parë për herë të fundit dje në orën 9:45 të rruga ‘Mihal Duri’ në kryeqytet. Disa te dhena rreth personit ne fjale:


Emri: Flora Turmalaj

Mosha: 53 vjeçe

E zhdukur pa lënë gjurmë për më shumë se 24 orë. Gjithashtu personi në fjalë vuan nga momente ankthi të cilat mund të jenë shfaqur gjatë periudhës që ka qenë jashtë. Kjo mund të ketë ndikuar në largimin e sajt drejt një drejtimi akoma tj paditur. Familjarët kanë denoncuar rastin në polici dhe gjithashtu kërkojnë çdo ndihmë që mund të vijë nga ndonjë person që mund ta ketë evidentuar gjatë kësaj periudhe. Çdo ndihmë do ishte shumë e vyer në këto momente ?

Për çdo informacion ju lutem kontaktoni në këto numra:

Mbështet ShkodraWeb Media

0693330101 dhe 0673868672

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel
ShkodraWeb Marketing