Foto/ Edi Rama publikon raportin e dale nga degjesat me qytetaret ne Lezhe

Kryeministri Edi Rama ka vijuar publikimin e raporteve te dala nga degjesat me qytetaret te 12 qerqet e vendit. Para pak minutavem ka qene rradha e Lezhes, ku shefi i ekzekutivit e ka prezantuar shkurt: “RAPORTI JUAJ. Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Lezhë. Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Lezhës, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport??. Faleminderit”, perfundon Rama. /ShkodraWeb/