FOTO/ Edi Rama i ulur ne mes dy shkodraneve ne Kuvend

Pak kush mund ti kete kushtuar rendesi tryezes ku zakonisht ulet qeveria ne Kuvend. Megjithate, sot shkodranet jane ndjere me te kenaqur se shume e shume vite te shkuara qe kane ndjekur Kuvendin. Ne ate tryeze qe dp te kete ne dore fatet e vendit per 4 vite, ishin ulur tre perfaqesues te qarkut te Shkodres: Senida Mesi, Ditmir Bushati e Etilda Gjonaj. Jane kete 3 antaret e kabinetit Rama 2 qe shpresojme te na perfaqesojne denjesisht. Por kishte edhe nje detaj tjeter, qe na ben te ndjehemi me te kenaqur. Kryeministri i vendit ishte ulur ne mes dy shkodraneve: ne te djathten e tij ishte zevendeskryeministrja Senida Mesi dhe ne krahun e majte ministri i jashtem Ditmir Bushati. Pervec te tjerave, eshte nje simbolike e rendesishme edhe ne pamje, duke shpresuar te jape edhe fryte konkrete per Shkodren. /ShkodraWeb/