FOTO – “Do ngelesh gjithmonë në zemrat tona”, miqtë e 28-vjeçarit që humbi jetën mbrëmë, dedikime prekëse në rrjetet sociale…

Miqtë dhe të afërmit e Vilson Tafçiut, i cili përdorte edhe mbiemrin Noka, kanë postuar dedikime prekëse në rrjetet sociale pasi kanë marrë vesh lajmin. 28-vjeçari humbi jetën në pritë mbrëmjen e djeshme në Tiranë, jashtë ambienteve të një lokali ku po pinte kafe me dy vajza.


Bie në sy se në postimet e miqve, ata e thërrasin Vilsonin me mbiemrin Noka. Policia ka shpallur në kërkim një person të dyshuar për ngjarjen e rëndë, i cili mësohet se është i njohur i viktimës.

POSTIMET NE FACEBOOK


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania