FOTO/ Dikur recitonte bukur, sot flet bukur nga…foltorja e Kuvendit

Ajo do të mbahet mend si deputetja më e re në historinë e Parlamentit shqiptar. Megjithatë të qenit e re në moshë nuk e ka eklipsuar atë në radhën e parlamentarëve me eksperiencë.
Kejdi Mehmetaj ka treguar gjithnjë nga foltorja e Parlamentit se gjërat mund të bëhen më mirë me vullnet dhe përkushtim.
Deputetja ka ngjitur shkallët e karrierës pa bërë shumë zhurmë, por emisioni “Kush vjen për drekë”, përmes një inserti ka shfaqur deputeten kur ishte fëmijë teksa reciton.
Duket se ëndrat e fëmijërisë kanë qenë pararendëse të së ardhmes së saj, kjo shihet edhe nga recitimet që ajo i donte aq shumë dhe në festa të ndryshme të shkollës nuk nguronte të recitonte.