FOTO – “Detyrimin ndaj këtyre banorëve i përhershëm, do ta përmbushim”, Bardh Spahia takime në Gurin e Zi

Bardh Spahia i “Shtëpia e Lirisë” për Bashkinë Shkodër, vazhdon takimet në kuadër tzë 6 marsit, ditës së zgjedhjeve të pjesshme vendore. Atij i është rezervuiar një mikpritje e ngrohtë në Gurin e Zi, njësi administrative e Bashkisë Shkodër pranë qytetit.

Në një publikim në Facebook, Spahia evidenton entuziazmin e banorëve, ndërsa shprehet se detyrimi ndaj këtyre banorëve është i përhershëm dhe do të përmbushet. Më poshtë, publikimi në Facebook i Bardh Spahia.


PUBLIKIMI I BARDH SPAHISË

Shumë pranë qytetit, njësia administrative e Gurit të Zi 💙 ka ofruar mikpritjen tradicionale për “Shtëpinë e Lirisë” dhe liderin Prof. Dr. Sali Berisha✌🏻.

Entuziazmi dhe mbështetja drejt Fitores sonë të përbashkët me 6 Mars ishte evident.

Detyrimi ynë ndaj këtyre banorëve punëtorë, të ndershëm dhe mikpritës, është një detyrim i përhershëm që ne do ta përmbushim pa më të voglin dyshim.

#voto2
#votoshtëpiaelirisë
#BardhSpahia

💙 Për Shkodrën, të gjithë bashkë! ✌🏻
#Shpresë #Ndryshim #Fitore