NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTO – Atmosferë e zymtë nga pandemia por në Lezhë ndodhin “mrekullitë” e jetës që dhurojnë gëzim e shpresë…

Pavarësisht situatës së rëndë të krijuar nga pandemia në vend, jeta vazhdon dhe shumë fëmijë vijnë në jetë. Një mrekulli e tillë ka ndodhur sot edhe në Spitalin Rajonal të Lezhës, ku kanë ardhur në jetë 8 foshnje, 5 vajza dhe 3 djem.

“8 është numri i të porsalindurve në 24 orëshin e fundit në shërbimin e Obstetrikë-Gjinekologjisë të spitalit Lezhë. ?5 vajza dhe 3 djem me shëndet të plotë gëzuan pamasë prindërit si dhe stafin mjekësor që ofron kujdes me përkushtim pranë këtij shërbimi! ❗️Spitali Lezhë në gadishmëri të plotë për ti ardhur në ndihmë çdo qytetari në nevojë!”, thuhet në një njoftim në Facebook të Spitalit Rajonal të Lezhës.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!