“Fitorja dhe Ndryshimi janë më pranë se asnjëherë”, Emilia Koliqi vazhdon takimet në qytetin e Shkodrës

Shkruan në Facebook kandidatja për deputete e PD- së Shkodër: Fitorja dhe Ndryshimi janë më pranë se asnjëherë! Optimizmi dhe përkushtimi i strukturave demokrate, janë garancia më e fortë!

Mesazhin e mbështetjes për alternativën më të mirë që u ofrohet shkodranëve nga Partia Demokratike, e gjejmë kudo në Shkodër!

ShkodraWeb Channel

Open

Close