FANTASTIKE – Në pesë orë arrihet shuma 20 mijë dollarë, bashkë të ndihmojmë mësues Gazjonin…

Shqiptart por jo vetëm po i përgjigjen në mënyrë fantastike thirrjes për të mbledhur fonde për Gazjon Rusin, mësuesin e Medresesë “Haxhi Sheh Shamia” që është infektuar me Covid-19 dhe që duhet të kurohet në Stamboll të Turqisë për shkak të gjendjes së rëndë shendetësore.


Sensibilizimi është shumë i gjërë dhe në rreth 5 orë janë mbledhur mbi 20 mijë dollarë amerikanë. Por duhet akoma punë, akoma sensibilizim dhe ajo çfarë është e rëndësishme, të dhurohet për Gazjonin, për ti shpëtuar jetën e për ta rikthyer në gjirin e familjes dhe nxënësve të tij. Shuma që duhet mbledhur është 55.000 dollarë amerikanë miq!

Forca! Të gjithë bashkë i’ a dalim! Shqiptarët kanë zemër të madhe! Me ndihmën e Zotit, do ta kalojmë edhe këtë sfidë!

Linku ku mund të klikoni për të dhuruar është ky: GoFundMe

Po kështu, janë në dispozicion edhe kontaktet e mëposhtme:

Mbështet ShkodraWeb Media

Banka Kombetare Tregtare” Numri i llogarisë së Medresesë LEK :

AL9420551106173041CLTJCLALLW

Tel: +355672879378 (Sekretaria e Medresesë)

Tel : +355692543143 (Familja e Gazjon Rusit)

ShkodraWeb Channel