Familjarët u ankuan për trajtimin e të afërmit të tyre, pezullohet nga detyra shefi i Policisë në burgun Fushë- Krujë (emri)

Pas ankeses se familjareve, per te afermin e tyre te burgosur qe tentoi vetevrasjen, merret vendimi per shefin e Policisë në burgun e Fushë-Krujës.

Raportohet se Tofik Sinani eshte pezulluar nga detyra. Shkak eshte bere nje i denuar i cili kishte tentuar vetevrasjes, nderkohe qe familjaret kishin bere ankese te Avokati i Popullit dhe te Drejtoria e Burgjeve.