Facebook ne zi, mesazhe pafund per djaloshin shkodran Hektor Zenuni…

Facebook sot eshte ne zi, te pakten ne hapesiren e zoteruar nga shqiptaret. Vdekja e te riut Hektor Zenuni, i cili u sakrifikua ne tentative per te shpetuar te atin ne shpethimin e ndodhur ne Velipoje me 28 korrik, ka sjelle mesazhe pafund ngushellimi, dhimbjeje, vleresimi, falenderimi dhe krenarie. Familja Zenuni para disa koheve kishte humbur edhe te zonjen e shtepise, bashkeshorten e Besnikut, i cili nderroi jete disa dite me pare. Sot erdhi lajmi i kobshem nga Turqia per vdekjen e Hektorit. Me poshte, vetem disa nga mesazhet qe jane postuar ne Facebook. /ShkodraWeb/