NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Eranda Libohova e pranon për herë të parë: Jam plagosur shumë, ai iku në Amerikë dhe unë jetëm qaja…

Eranda Libohova është një nga këngëtaret shqiptare që publiku e do për muzikën e saj dhe e vlerëson gjithashtu. Por këtë radhë Eranda ka rrëfyer një pjesë të dhimbshme të jetës së saj, periudhën kur ka marrë plagët e dashurisë. E ftuar në “Siluetë”, këngëtarja tha se ai (Ish i dashuri) ishte larguar drejt Amerikës dhe ajo vetëm qante duke dëgjuar Tony Braxton.

“Jam plagosur një herë në jetën time. Qaja dhe dëgjoja Toni Braxton, pasi ai iku në Amerikë,”- u shpreh këngëtarja.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media