EMRI – Zhduket pa lënë gjurmë adoleshenti shqiptar në Britaninë e Madhe, kërkohet bashkëpunimi i qytetarëve

Një adoleshent i zhdukur ka ngjallur shqetësime për policinë, e cila ka nisur kërkimet në Highlands të Britanisë. Shqiptari Olti Gega u pa për herë të fundit në zonën Camagael të Fort William rreth orës 12 të së shtunës.


17-vjeçari, i cili është shqiptar, përshkruhet si trup mesatar dhe me flokë të zinj. Adoleshenti ka gjithashtu një nishan në faqen e tij të djathtë. Olti u pa për herë të fundit i veshur me një kapuç gri, xhinse të zeza, triko të zezë dhe orë të zezë.

Zyrtarët që provojnë zhdukjen thonë se janë ‘të shqetësuar për mirëqenien e tij’ dhe bëjnë apel për informacion.

Rreshteri Michael Bell, i cituar nga mediat lokale, tha: “Ne po shqetësohemi gjithnjë e më shumë për mirëqenien e Oltit dhe do të nxisja këdo që beson se mund ta ketë parë atë ose që ka ndonjë informacion ta paraqesë sa më shpejtë që të jetë e mundur”.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania