EMRI – Vazhdojnë “rokadat” në drejtoritë rajonale të Shkodrës, këtë herë me “dorëheqje” largohet shefi i IMTK- së…

Ka dhënë dorëheqjen nga posti i drejtorit të Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit në Shkodër, Ilir Niklekaj. Në vend të tij është emëruar Serdar Hoxha. Ndërkohë, mësohet se Niklekaj pritet që të emërohet në një post tjetër.

Kujtojmë që nga fillimi i muajit qershor në të gjithë vendin ka nisur aksioni për prishin e ndërtimeve pa leje në bregdet. Velipoja është një nga zonat e para bregdetare ku nisi ky aksion dhe që janë planifikuar të prishin rreth 15 objekte.

ShkodraWeb Channel

Open

Close