EMRI – Pas tritolit në banesë, presidenti Duka i FSHF- së tregon se nga kush e mosi mesazhin kërcënues në celular

Një ditë më parë në banesën e Presidentit të Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka në Durrës u vendos një sasi eksplozivi.

Deri tani nuk ka ende një emër në lidhje me autorin e ngjarjes, por vetë Duka ka publikuar nga celulari i tij një mesazh kërcënues. Për emisionin “Opinion” ai tha se nuk e ka denoncuar, por ka zbuluar emrin e personit që ka çuar mesazhin.


Sipas Armand Dukës, personi që e ka kërcënuar me mesazh është Sabian Rrapushi.

Po e kam marrë. Jo nuk e kam denoncuar. Por është pak me fjalë që… “Ti luan me dy standarde, ti kurvë luan me lekët tona për 24 orë jep dorëheqjen ose 60 plumba i ke në kokë o kurvë se betimi u bë i pakthyeshëm”. I ktheva një përgjigje që mjafton dhe me një por nuk shkonte. Bëra një hetim vet ishte një numër që është përdorur vetëm njëherë dhe është kërkuar në një dyqan këtu në Durrës.

Ka një emër dhe ka 1000 mijë numra. E kisha harruar këtë se kam pasur ngjarje. Emri i tij ishte Sabian Rrapushi. Në polici nuk e kam denoncua se nuk kisha ndonjë shpresë se policia do bëj ndonjë gjë. Dhe tani këto 30 polica nuk do bëjnë ndonjë gjë, autori bredh me kalë”, u shpreh Duka.