EMRI – Ndryshim titullari në Degën Doganore të Shkodrës, ikën Ermal Sheme dhe zëvendësohet nga…

Dega Doganore e Shkodrës do të ketë një drejtuese të re. Mësohet se tashmë vendimin është zyrtar për drejtorin e ri të degës. Aida Dizdari do të zëvendësojë në detyrë Ermal Sheme nga Lezha, i cili ishte drejtor.

Dizdari ka një eksperiencë të gjatë mbi 20 vjeçare në Doganën Shqiptare, ndërsa tashmë 47- vjeçares i besohet posti i drejtores së Degës Doganore të Shkodrës. /ShkodraWeb Media/


© ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Channel