EMRI – Ishte në kërkim prej 5 vitesh, kush është shqiptari i kapur në Itali që duhet të bëjë 11 vite burg…

Vihet në pranga ne Itali nje shtetas shqiptar, i cili ishte person i shpallur ne kerkim ne te gjithe Europen.


Mediat italiane shkruajne se ne pranga eshte vene shtetasi Arben Terqalaki, 32 vjeçari, per te cilin kishte urdher kerkimi qe ne vitin 2014.

Shqiptari jetonte në Alessandri dhe u zbulua pas nje kontrolli qe policia beri ne kete qytet.

Pas kontrollit, polici verifikoi se ishte pikerisht ai personi qe kerkohej dhe e prangosen.

Ai kerkohej për tra.fikim të qenieve njerëzore, nxitje, shfrytëzim të pr.ostitucionit të kryer në Spanjë. Per keto akuza ai duhet te bëjë 11 vite burg.

Mbështet Shkodraweb Media në misionin e vet! FALEMINDERIT!

REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania