EMRI – Familjarët dhanë alarmin se nuk u kthye në banesë, gjendet i pajetë 53 vjeçari…

Një person 53-vjeçar është gjetur i i pajetë mëngjesin e sotëm në rezervuarin e Sellcave. Sipas informacioneve zyrtare nga policia, bëhet e ditur se shtetasi Artan Arapi nuk ishte kthyer në banesë.

Pas lajmërimit të familjareve policia menjëherë ka nisur kërkimin dhe vetëm mengjesin e sotëm eshte gjetur prane rezervuarit te Sellcave në Bilisht.


Dýshohet qe 53 vjeçari te jete mbytur aksidentalisht. Aktualisht trupi i pajetë ndodhet në mórg.