EMRI – Autoritetet shqiptare publikojnë identitetin e shqiptarit të zhdukur në korrik dhe që u gjet sot pajetë…

Mediat greke publikojnë identitetin e viktimës që u gjet i va.rur në një pemë në një fshat të larg të quajtur Kamaloti në Greqi. Ai besohet të jetë e shqiptarit Lorenc Metaj, i lindur më 1 qershor 1993. I riu u zhduk më 28 korrik të këtij viti dhe nuk pati asnjë gjurmë të tij.


Trupi i va.rur në pemë ishte thuajse i de.kompozuar për shkak të periudhës së gjatë, ndërsa u gjet rastësisht nga një punonjës policie që kishte dalë për gjueti.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania